Jeg fikk den jobben jeg ønsket meg!

Anne (t.v)  og Maj-Beth Ytrevik (resepsjonssjef Farris Bad) skryter av samarbeidet med iFokus.

I det vi setter foten på innsiden av døra på Farris Bad, glemmer vi det grå og vindfulle været som herjer på utsiden. Her får vi en varm velkomst, og vi møter Anne, som med et stort smil viser oss inn på et av møterommene.

– Jeg har rett og slett fått den jobben jeg ønsket meg, sier hun tydelig fornøyd i det vi setter oss.  Takket være iFokus!

Anne Mitchell er utdannet innen økonomi og reiseliv, og har lagt bak seg 13 år som flyvertinne. Hun stortrives i servicebransjen, men i 2010 skjedde noe som kunne satt en stopper for resten av hennes yrkesaktive liv.

– Hjernehinneblødning, forklarer hun. Vi hører ord som gjør at vi raskt skjønner hvordan dette kunne gått. Alvorlig. Operasjon. Rikshospitalet. Likevel dveler hun ikke lenge ved det. Jeg kom meg relativt raskt på beina, men det er klart det har satt sine spor. Jeg har ikke den utholdenheten lenger og blir fortere sliten. Og at det er koster litt å komme i gang igjen, etter 5 år utenfor arbeidslivet, legger hun ikke skjul på.

Målbevisst jobbing og godt samarbeid med både NAV og iFokus, er noe av det Anne vil trekke frem som suksesskriterier, som har bidratt til at hun i dag har byttet ut flyvertinneuniformen til fordel for resepsjonsuniformen ved et av Nordens største og beste spa hotell.

– Hun hadde fra starten av et ønske om arbeidspraksis på Farris Bad, forteller Inger Johanne Ihle Rasmussen, som var Annes jobbkonsulent på iFokus. Farris Bad er en av våre samarbeidsbedrifter, noe som forenkler prosessen med å få til arbeidspraksis.

– For min del tok det ikke lang tid, forteller Anne. Jeg startet prosessen på iFokus med å benytte meg av flere av bedriftens tilbud til jobbsøkere, som for eksempel cv/jobbsøknadskurs, intervjutrening og kurset som het «Bevisstgjøring av tankemønstre». Deretter kom jeg raskt i gang med arbeidspraksis. Hun omtaler arbeidspraksis som «gull verdt.» Det å kunne «gå på toppen» (les: i tillegg til de fast ansatte), som vi sier, i en arbeidspraksis er så viktig for å komme i gang – for mestringsfølelsen og selvtilliten. Etter hvert fikk jeg tilbud om være ekstravakt, forteller Anne fornøyd.

Maj-Beth Ytrevik, resepsjonssjef ved Farris Bad, forteller at Anne raskt viste at hun hadde de kvalitetene som var nødvendig for en jobb i resepsjonen, gjestenes første møte med hotellet.

– Det at jobbsøker får lov til å forsøke seg, prøve seg ut i forskjellige arbeidsoppgaver og stillingsprosenter i en arbeidspraksis er også viktig for oss som arbeidsgiver, sier hun, og trekker fram samarbeidet med iFokus som nyttig både for Farris Bad, som ønsker å bidra til at flere kommer tilbake til arbeidslivet, og for jobbsøkere som ønsker seg tilbake.

Anne selv, er ganske sikker på at hun ikke hadde fått jobben, hvis det ikke hadde vært for iFokus.

– Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å få være en del av dette!

 

Inger Johanne Ihle Rasmussen (t.v.) var Annes jobbkonsulent på iFokus.

Inger Johanne Ihle Rasmussen (t.v.) var Annes jobbkonsulent på iFokus.

 

Tekst og foto: Cathrine Hill-Jensen, iFokus AS